Vaste telefonie

De telefooncentrale is een onmisbare schakel in uw bedrijfsvoering. Een goede bereikbaarheid van uw organisatie draagt bij aan uw klanttevredenheid. Bovendien betekenen gemiste gesprekken vaak ook gemiste kansen voor uw eigen bedrijf. Afhankelijk van uw wensen kan NovaSystems communicatiesystemen leveren en installeren die werken met verschillende technieken, zoals conventioneel, Hybride en 100% VoIP.

NovaSystems is een merkonafhankelijke leverancier van telefooncentrales. Als u voor de keuze van een nieuwe telefooncentrale staat, dan is het goed om u te laten voorlichten over de vraag of Voice over IP meerwaarde biedt voor uw bedrijf. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden, zodat u de juiste keuze kunt maken voor een communicatiesysteem dat het beste past bij uw organisatie.

NovaSystems levert en installeert een scala aan systemen; van eenvoudige telefooncentrales met enkele toestelaansluitingen tot uitgebreide IP-communicatieplatformen met meer dan duizend aansluitingen, eventueel verspreid over meerdere vestigingen. Daarnaast kunt u bij NovaSystems terecht voor een uitgebreid assortiment aan toestellen, overige randapparatuur, voice applicaties en infrastructuur.

Bij het implementeren van een nieuw communicatiesysteem letten we altijd op gebruikersvriendelijkheid, inpasbaarheid, het modulaire karakter en prijs/prestatie-verhouding. Niet alleen de eenmalige investeringskosten, maar ook de kosten op lange termijn spelen daarin een belangrijke rol.

Wilt u meer informatie over wat NovaSystems voor u kan betekenen op het gebied van bedrijfstelefonie? Neemt u dan contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer 053-4807000 of stuur een email naar info@novasystems.nl .